GOJISAN Logo gojisan

Mbrojtje heroike për të gjithë familjen!

I ri!

Kombinim unik për forcimin e sistemit imunitar

Formula unike multi-imune me manaferrat goji, hipofaje(sea buckthorn) dhe 10 vitamina për mbështetjen e përditshme të sistemit imunitar dhe për të promovuar mirëqenien e përgjithshme.

Multi immune formula albania
entry.gojisan.gojiBild[0]

Manaferra Goji

Manaferra goji është frut i mirëqenies. Sipas mjekësisë tradicionale kineze, ajo promovon forcën e jetës në shumë mënyra duke i dhënë trupit vitalitet, forcë dhe mirëqenie.

Manaferrat Goji kanë një potencial antioksidues dhe mbrojtës të qelizave për shkak të përbërësve që promovojnë shëndetin si polisakaridet, karotenoidet (provitamina A), vitaminat, mineralet dhe aminoacidet. Manaferrat Goji përmbajnë gjithashtu fosfatide, vitaminat A, B1, B2, C dhe E, aminoacide dhe proteina të lira.

entry.gojisan.sanBild[0]

Manaferrat e detit Sea Bukthorn (Hipofaja)

Manaferrat e detit janë një burim i shijshëm i vitaminave dhe përmbajnë vitamina A, B, C dhe flavonoide (të veçanta), të cilat klasifikohen si fitonutriente dytësore.

Fitonutrientët dytësor janë përbërës bimorë që kanë efekte të ndryshme promovuese të shëndetit në trup.

Mbrojtje heroike

Fusha e përdorimit

Për mbështetjen e përditshme të sistemit imunitar dhe për të promovuar mirëqenien e përgjithshme.

Marrja e rekomanduar

Fëmijët nga 4-6 vjeç: 5 ml një herë në ditë
Fëmijët nga 7-10 vjeç: 10 ml një herë në ditë
Adoleshentët / të rriturit: 15 ml një herë në ditë

10
vitamina

1x
herë në ditë

nga 4
vjeç

Prodhuar
në Austri