GOJISAN Logo gojisan

Mbrojtje heroike për të gjithë familjen!

I ri!

Mbrojtje heroike për të gjithë familjen! Me GOJISAN® IMMUN PROTECT.

Një kombinim unik për të forcuar sistemin imunitar: Bindeni veten nga fuqia e manaferrës goji dhe pasuria e vitaminave të manaferrës së detit.

A është sistemi juaj imunitar i dobët?
A ndiheni të lodhur, të pafuqishëm apo të predispozuar për ftohje?

Me GOJISAN® IMMUN PROTECT ju mbështesni sistemin tuaj imunitar çdo ditë - dhe në të njëjtën kohë promovoni mirëqenien e përgjithshme. Përveç manave të fuqishme goji, manaferrat e detit(Sea buckthorn) i sigurojnë trupit një pjesë shtesë të vitaminave.

Sipas mjekësisë tradicionale kineze,manaferra Goji, njohur edhe si fruti i mirëqenies, promovon vitalitetin dhe, me efektin e saj antioksidues, jep shumë gjallëri. "Super fruti" jo vetëm që përmban një pjesë të mirë të zinkut, hekurit, vitaminave dhe elementëve të rëndësishëm gjurmë, por edhe substanca të tilla si polisakaridet [1], të cilat mund të mbështesin në mënyrë specifike sistemin imunitar.

Manaferrat e detit (Sea buckthorn)ofrojnë gjithashtu një forcim të madh të sistemit imunitar: ato janë një nga burimet më të mira natyrore të vitaminave dhe karakterizohen veçanërisht nga nivelet e larta të vitaminës C dhe substancave dytësore bimore. Sipas studimeve, manaferra e detit ka efekte anti-inflamatore, mbrojtëse të qelizave dhe rigjeneruese si dhe zvogëlon stresin.

Por formula unike multi-imune ka shumë më tepër për të ofruar:

10 vitaminat e ndryshme në GOJISAN® Immun Protect mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ, ndihmojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe kontribuojnë në një metabolizëm normal të energjisë. Ato gjithashtu mbështesin mirëmbajtjen e funksionit normal të lëkurës, flokëve dhe muskujve - një gjithëpërfshirës i vërtetë!

Dhe më e mira - GOJISAN® Immun Protect gjithashtu ka shije të mrekullueshme si portokalli! Pa alkool, gluten, laktozë dhe ngjyra, është i përshtatshëm për përdorim të përditshëm, të përhershëm dhe gjithashtu për fëmijët nga 4 vjeç. Përveç kësaj, GOJISAN® Immun Protect ka deri në 50% më pak sheqer sesa alternativat e krahasueshme! Me pak fjalë: një produkt për të promovuar mirëqenien e përgjithshme dhe forcuar sistemin imunitar për të gjithë familjen!